دوست خوبم خیلی با آرامش و کند این مطلب را بخوان،..
ثانیه به ثانیه عمر را با لذت سپری کن
در هر کار و هر حال
کار ، تفریح ،رانندگی ،آموختن، مطالعه، آشپزی، نظافت ،خوردن و آشامیدن، عشق ورزی، حرف زدن، سکوت و تفکر، رابطه، نیایش و....
زندگی فقط در رسیدن به هدف خلاصه نشده
مابه اشتباه اینگونه می اندیشیم:
درسم تمام شود راحت شوم
غذایم را بپزم راحت شوم
اتاقم را تمیز کنم راحت شوم
بالاخره رسیدم.... راحت شدم
اوه چه پروژه ای... تمام شود راحت شوم
تمام شود که چه شود؟
مادامی که زنده هستیم و زندگی می کنیم هیچ فعالیتی تمام شدنی نیست بلکه آغاز فعالیتی دیگر است....
پس چه بهتر که در حین انجام دادن هر کاری لذت بردن را فراموش نکنیم نه مانند یک ربات فقط به انجام دادن بپردازیم به تمام شدن و فارغ شدن....
حتی هنگامیکه دستها را می شوییم نیز می توانیم بالذت اینکار را انجام دهیم
یکبار امتحان کنید
آب چه زیبا آرام پوست دستتان را نوازش می کند
به آب نگاه کنید و لذت ببرید
وآنجاست که احساس خوب زندگی کم کم به سراغتان می آید...
لذت باعث قدرتمند شدن می شود به طرز باور نکردنی باعث بالا رفتن اعتماد به نفس می شود...
لذت بردن هدف زندگی است
تا می توانی همه کارها و فعالیت ها را با لذت همراه کن... حتی نفس کشیدن که کمترین فعالیت توست...
داستان جالبی وجود دارد دربارهٔ مردی که به سرعت و چهار نعل با اسبش می تاخت. این طور به نظر می رسید که جای بسیار مهمی می رفت.
مردی که کنار جاده ایستاده بود، فریاد زد: « کجا می روی؟ » مرد اسب سوار جواب داد: « نمی دانم، از اسب بپرس! »
این داستان زندگی خیلی از مردم است؛ آن ها سوار بر اسب عادت هایشان می تازند، بدون این که بدانند کجا می روند. وقت آن رسیده است که کنترل افسار را به دست بگیرید و زندگی تان را در مسیر رسیدن به جایی قرار دهید که واقعاً می خواهید به آنجا برسید.
شفاعت و برزخ
این که در برخی روایات آمده است که اهل بیت گفتند برزختان با خودتان است و شفاعت ما در برزخ نیست، به چه معنی است؟
این ها باید در جای خود با توجه به بقیه ی روایات معنا شود.
یا به این معناست که شفاعت اصلی اهل بیت در بزرخ نیست و در مراحل و منازل بسیار سخت و هولناک قیامت بروز می کند.
نه این که اصلا شفاعتی در برزخ ندارند.
لذا در زیارت عاشورا می خوانیم:
اللهم ارزقنی شفاعه الحسین یوم الورود
"خداوندا روزی که بر تو وارد می شوم، شفاعت حسین را نصیبم کن."
و یا بدان معناست که دستگیری های اهل بیت در برزخ را اصطلاحا شفاعت نمی گویند، بلکه کرامت و عنایت می گویند، همان طور که در دنیا دستگیری های متعدد دارند.
حضرت ولی عصر الان کمک ها و دستگیری ها پیدا و پنهان بسیار دارد که هزاران مورد آن را ما خبر نداریم و به آن توجه نداریم و گاه متاسفانه گله هم می کنیم ...
با صلوات بر محمد و ال محمد
.
اعمال مستحبی روز اول ماه مبارک
مستحب است که فرد در روز اول ماه مبارک رمضان مقداری از گلاب بر صورت خود بریزد تا از خوارى و پریشانى نجات یابد و قدرى هم بر سر خود بزند تا در آن سال از سرسام ایمن شود.
درباره اهمیت و ارزش ماه رمضان همین بس که «شب قدر» در آن قرار دارد و ارزش این شب از هزار ماه بهتر است، یکی از اهداف ماه مبارک رمضان این است که از این فرصت سرنوشت ساز بیشترین بهره را ببریم، اگر بخواهیم به این هدف خود دست یابیم، باید برای لحظه لحظه آن حساب باز کنیم، حتی برای ساعاتی که درحال خواب یا استراحت هستیم.
پیامبر اکرم(ص) درباره اجر و پاداشی که خداوند برای روزهداران این ماه قرار داده است، میفرمایند: در ماه رمضان خداوند عدهای از فرشتگان را مأمور میکند تا برای روزهداران دعا کنند، سپس آن حضرت میفرماید: این دعا برای روزهداران، در خواست خیر و خوبی از خداوند است و باز فرموده است: جبرئیل به من خبر داد که خدای سبحان فرموده، من فرشتگان را برای دعای هیچ کسی موکل نکردم، مگر برای روزهداران.
در ماه مبارک رمضان چقدر قرآن قرائت کنیم؟
شیخ عباس قمی در مفاتیح الجنان درباره قرائت قرآن در ماه مبارک رمضان نوشته است:
آگاه باش بهترین اعمال در شبها و رزوهاى ماه مبارک رمضان خواندن قرآن است، و باید آن را بسیار خواند، چه اینکه قرآن در این ماه نازل شده و در آثار اسلامى وارد شده که هرچیزى را بهارى است، و بهار قرآن ماه رمضان است.
و در ماههاى دیگر یک ختم قرآن مستحبّ است، و کمترینش ختم آن در شش روز است،
ولى در ماه رمضان هر سه روز یک ختم مستحبّ است، و اگر بتواند روزى یک ختم قرآن کند بسیار خوب است.
علامه مجلسى فرموده: در حدیث است که بعضى از امامان علیهم السّلام در این ماه چهل ختم قرآن مىنمودند و بلکه زیادتر، و اگر ثواب هر ختم قرآنى را به روح مقدس یکى از چهارده معصوم هدیه کند ثوابش دو چندان گردد. و از روایتى ظاهر مىشود، که اجر چنین کسى آن است که در روز قیامت با ایشان باشد.
امام العارفین علی(ع)
خطبه 110 نهج البلاغه
-خدایا تو را سپاس که بار دیگر چشمانم بر هلال رمضان گشوده شد.
-خدایا تو را سپاس که عمرم به سر نیامد و دیگربار در میهمانی تو وارد شدم.
-خدایا به من سعادت و سلامت عطا کن تا روزه بگیرم و فرمان تو را اطاعت کنم.
-خدایا یاری ام کن تا بر هر آنچه حرام است، در این ماه، چشم و گوش ببندم و دست از هر آنچه تو روا نمی داری، بشویم.
-خدایا به من توان بده تا لحظه لحظه این ماه مبارک را برای استغفار و رسیدن به حاجات خویش قدر بدانم و بهشتی را که در این ماه ارزان و آسان در دسترس من قرار داده ای، به دست آورم.
یکی از صفت های ناپسندی که متاسفانه در برخی افراد وجود دارد حسادت است .
حسادت میتواند هم در خانم ها باشد هم در اقایان , هم در یک فرد جوان هم در یک فرد مسن .نکته مهم این است که بین حسادت و غبطه تفاوت مهمی وحود دارذ :
غبطه یعنی ارزو کنی انچه دیگران دارند داشته باشی , ولی بدون ارزوی نابودی نعمت دیگران.
حسادت یعنی ارزو کنی انچه دیگران دارند را دیگر نداشته باشند.به عبارتی یعنی شمارش داشته های دیگران به جای شمارش داشته های خود .
فرد مومن غبطه میخورد و فرد منافق حسادت میکند.
علامت فرد حسود :
1)ستایش نمیکند :حسود نمیتواند خوبی مردم را به زبان بیاورد .حضرت علی(ع) در نهج البلاغه میفرمایند :اگر خوبی دیدی و به زبان نیاوردی این یعنی حسودی.مثلا فرد در یک زمینه ای پیشرفت کرده و همه به او تبریک میگویند ولی فرد حسود نمیتواند کلمه ای محبت امیز به زبان بیاورد چون تحمل ندارد. یا مثلا توان تعریف از شما را ندارد .وقتی همه از شما تعریف کردن و فقط یک نفر نکرد این یعنی حسادت.
2)خوبی دیگران را از بین بردن : یعنی فرد حسود سعی میکند هر خوبی در دیگران میبیند به نحوی از بین ببرد ,و شخص را تخریب کند.مثلا تا یک خوبی دید برایش دلیل غیر منطقی میاورد.
3)اگر نتواند مورد دوم رو انجام بدهد سعی میکند با نقل کردن یک خوبی از خود یا دیگران خوبی فرد را تحت الشعاع قرار دهد و ان را کم رنگ جلوه بدهد.یعنی شما هرچه بگویید سعی میکند یک پله بالاتر اظهار فضلی کند تا شما رو تخریب کند.
4)غیبت میکند
5)از گرفتاری افراد شاد میشود.
6)سعی میکند به هر نحوی در کار دیگران سنگ انداری کند.
7)کینه به دل میگیرد . واگر هزاران سال بگذرد یا هزاران کار مثبت انجام دهید همیشه سعی در پر رنگ کردن نکات منفی دارد
8)البته یک نوع حسادت وجود دارد که به نظر من وخیم ترین نوع حسادت است , معمولا در حسادت فرد به مورد خوبی که در دیگران است و در خودش نیست حسادت میکند ولی در این مورد فرد به نعمتی که خودش ان را دارد و حالا در شما میبیند حسادت میکند!!!! یعنی اصلا طاقت ندارد دیگران هم ان را داشته باشند!!!!!مثلا فرد وضع مالی خوبی دارد ولی اصلا تحمل نمیکند کسی در رفاه مالی باشد!یا فرد زیاد به مسافرت میرود , اما نمیتواند تفریح یا اسایش شما را ببیند . یا فرد لباس های زیبا میپوشد اما با دیدن اراستگی شما ناراحت میشود.یا فرد به زمان خودش یا در سن خودش از خیلی امکانات بهره برده است ولی حالا در مورد شما ناراحتش میکند. به نظر من اینکه انسان به نعمت دیگران با وجود اینکه خودش هم ان را داشته یا دارد حسادت کند خیلی بد است و جا دارد مسیولین رسیدگی کنند :))
نتایج حسادت :
(نفس عمیق)
یکی از مهم ترین اقدامات برای کسب ارامش کشیدن نفس عمیق است ,خصوصا در مواقع استرس و تنش.
در هنگام استرس و تنش , دی اکسید کربن از سیستم تنفس وارد خون میشود که اضافی است و باید دفع شود و افزایش ان باعث تشدید اضطراب و استرس و ایجاد علائمی از قبیل سنگینی قفسه سینه، تپش قلب، خستگی، درد عضلانی، سردرد و حتی در موارد شدید بیهوشی میشود , در نتیجه با کمک نفس عمیق و وارد کردن اکسیژن بیشتر ,میتوان دی اکسید کربن را از بدن خارج کرد و به مغز فرمان ارامش داد.جالبه بدونید که مغز ریتم تنفس رو بر اساس میزان دی اکسید کربن تنطیم میکنه نه اکسیژن!!!